medhelp-logo-cmyk.svg
medhelp-logo-cmyk.svg

Smarta lösningar inom eHälsa

Vi underlättar för företag, organisationer och vården
genom att erbjuda vård på distans och tjänster som sjukvårdsrådgivning, vårdtriage, sjuk- och friskanmälan och andra digitala tjänster.

Outsourcad 1177-tjänst är effektivast

Fler regioner och landsting borde överväga att upphandla tjänsten 1177 Vårdguiden på telefon. Tillgängligheten blir generellt sett mycket bättre och kostnaden för skattebetalarna...

Läs artikeln här

Kortare arbetstid med heltidslön!

Konceptet innebär att man dels arbetar koncentrerat i produktionstid och kan fokusera på att ge sjukvårdsråd via telefon eller video. Det innebär också att det finns planerad tid för...

Läs mer!

Sjuk och frisk

Vad är det värt för dig att dina sjuka medarbetar snabbare blir friska? Våra smarta lösningar underlättar för dig som chef.

Sjuk och Frisk

Se allt i bloggen

Smarta lösningar inom eHälsa

Vi utvecklar och underlättar för företag, organisationer och vården genom att erbjuda vård på distans och tjänster som sjukvårdsrådgivning, vårdtriage, monitorering, sjukanmälan och friskanmälan och andra digitala tjänster.

 

Läs mer om våra tjänster eller kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan erbjuda dig smarta lösningar inom eHälsa.

 

Läs mer om tjänsterna

MedHelp - om oss

Är du nyfiken på vad vi som vårdoperatör och hälsopartner kan göra för dig och din verksamhet? Här är filmen som snabbt och enkelt berättar hur det går till.

Tobias Ekros blir ny CEO/VD för MedHelp AB

Efter att under året som gått ha sökt efter den med rätt egenskaper, erfarenhet och fallenhet att leda MedHelp vidare mot expansion inom området digital vård och vårdnära tjänster på distans har valet fallit på Tobias Ekros som ny CEO/VD. Tobias kommer från en mångfacetterad bakgrund och har rikligt med viktiga erfarenheter inom vård- och läkemedelsindustrin

 

Läs mer i vår blogg.

Till bloggen

MedHelp i Media

Här hittar du filmer som berättar mer om event som vi varit delaktiga på eller filmer som visar hur det är att arbeta som sjuksköterska hos oss. Titta på filmerna för att förstå vilken nytta våra lösningar kan göra för dig.

 

Till filmerna

Vi drivs av att göra människor friskare!

Vi har lösningar för företag, organisationer och vården. Vi träffas gärna för att se över vilka lösningar som kan hjälpa er organisation att arbeta smartare med vård på distans och ehälsolösningar som gör människor friskare.

 

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om vad som händer?

Läs om digitaliseringen av vården och transformationen från kalenderstyrd till behovsstyrd vård. Ta in mer information om hur sjukfrånvaron kan sänkas och mer energi och pengar kan läggas på rätt saker för dig som arbetsgivare.

 

Till bloggen

Vårdoperatör, Hälsopartner och Vårdkonsult

Vi erbjuder smarta lösningar, medicinsk kompetens och levererar eHälsolösningar till företag, organisationer och vården.

 

Läs mer om tjänsterna

"Europas främsta vårdoperatör 2025"

Sverige ska bli bäst på eHälsa. Vårt mål är att vara Europas främsta vårdoperatör 2025.

Din Vårdoperatör, Hälsopartner och Vårdkonsult

Vårdoperatör

Delaktiga patienter med monitorering och vård på distans. Vårdtriage, bedömning och sjukvårdsrådgivning dygnet runt.

Sjukvårdsrådgivning

Hälsopartner

Vi stöttar era chefer när medarbetarna blir sjuka. De sjuka får stöd och råd så de snabbare blir friska och kan börja arbeta igen.

Sjuk och Frisk / Chefsstöd

Vårdkonsult

Öka tillgängligheten i er verksamhet. Bemanning och rekrytering av legitimerade sjuksköterskor för korta eller längre uppdrag.

Vårdkonsult

Den nya vården

Vi vill väcka ditt intresse för att driva på frågor om förändring i vård och omsorg som leder till att framförallt Sverige blir en bättre plats att både vara frisk och sjuk på. Helt enkelt bättre för oss människor.

 

Läs vår reformagenda med 10 förslag som lägger grunden för en ny vård.

Den nya vården