medhelp-logo-cmyk.svg
medhelp-logo-cmyk.svg

Smarta lösningar inom eHälsa

Vi underlättar för företag, organisationer och vården
genom att erbjuda vård på distans och tjänster som sjukvårdsrådgivning, vårdtriage, sjuk- och friskanmälan och andra digitala tjänster.

Erfaren vårdgivare - partner för rekrytering och bemanning

Bemannings- och rekryteringsarbete inom sjukvården hjälper privata och offentliga arbetsgivare att hitta sjuksköterskor.

Läs artikeln här

Sjukvårdsrådgivning är bra för alla

Rätt råd om egenvård eller hänvisning är bra för patienten, familjemedlemmar, vården, arbetsgivare, landsting, försäkringskassa med flera.

Sjukvårdsrådgivning

Sjuk och frisk

Vad är det värt för dig att dina sjuka medarbetar snabbare blir friska? Våra smarta lösningar underlättar för dig som chef.

Sjuk och Frisk

Se allt i bloggen

Smarta lösningar inom eHälsa

Vi utvecklar och underlättar för företag, organisationer och vården genom att erbjuda vård på distans och tjänster som sjukvårdsrådgivning, vårdtriage, monitorering, sjukanmälan och friskanmälan och andra digitala tjänster.

 

Läs mer om våra tjänster eller kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan erbjuda dig smarta lösningar inom eHälsa.

 

Läs mer om tjänsterna

MedHelp - om oss

Är du nyfiken på vad vi som vårdoperatör och hälsopartner kan göra för dig och din verksamhet? Här är filmen som snabbt och enkelt berättar hur det går till.

MedHelp ställer ut på "Den digitala vården - nya arbetssätt i vården"

Träffa oss under seminariet Den digitala vården - nya arbetssätt i vården den 13 oktober.  Seminariet arrangeras av Dagens Medicin i Bonnier Conference Center  den 12 oktober.

 

En stor omställning kommer krävas av vårdens organisation, styrning och arbetssätt för att vi ska kunna få bäst effekt av digitaliseringens möjligheter. Vilka krav kommer framtidens patienter och medarbetare ställa på vården och på de digitala lösningarna? Hur kommer vi att arbeta och hur kommer framtidens yrkesroller att se ut?

Läs mer om seminariet i vår blogg.

Till bloggen

 

 

MedHelp i Media

Här hittar du filmer som berättar mer om event som vi varit delaktiga på eller filmer som visar hur det är att arbeta som sjuksköterska hos oss. Titta på filmerna för att förstå vilken nytta våra lösningar kan göra för dig.

 

Till filmerna

Vi drivs av att göra människor friskare!

Vi har lösningar för företag, organisationer och vården. Vi träffas gärna för att se över vilka lösningar som kan hjälpa er organisation att arbeta smartare med vård på distans och ehälsolösningar som gör människor friskare.

 

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om vad som händer?

Läs om digitaliseringen av vården och transformationen från kalenderstyrd till behovsstyrd vård. Ta in mer information om hur sjukfrånvaron kan sänkas och mer energi och pengar kan läggas på rätt saker för dig som arbetsgivare.

 

Till bloggen

Vårdoperatör, Hälsopartner och Vårdkonsult

Vi erbjuder smarta lösningar, medicinsk kompetens och levererar eHälsolösningar till företag, organisationer och vården.

 

Läs mer om tjänsterna

"Europas främsta vårdoperatör 2025"

Sverige ska bli bäst på eHälsa. Vårt mål är att vara Europas främsta vårdoperatör 2025.

Din Vårdoperatör, Hälsopartner och Vårdkonsult

Vårdoperatör

Delaktiga patienter med monitorering och vård på distans. Vårdtriage, bedömning och sjukvårdsrådgivning dygnet runt.

Sjukvårdsrådgivning

Hälsopartner

Vi stöttar era chefer när medarbetarna blir sjuka. De sjuka får stöd och råd så de snabbare blir friska och kan börja arbeta igen.

Sjuk och Frisk / Chefsstöd

Vårdkonsult

Öka tillgängligheten i er verksamhet. Bemanning och rekrytering av legitimerade sjuksköterskor för korta eller längre uppdrag.

Vårdkonsult

Den nya vården

Vi vill väcka ditt intresse för att driva på frågor om förändring i vård och omsorg som leder till att framförallt Sverige blir en bättre plats att både vara frisk och sjuk på. Helt enkelt bättre för oss människor.

 

Läs vår reformagenda med 10 förslag som lägger grunden för en ny vård.

Den nya vården