medhelp-logo-cmyk.svg
medhelp-logo-cmyk.svg

Effektivare sjukvårdsrådgivning via ny app

Sjukvårdsrådgivning via app

 

Med video kan du få direktkontakt med våra legitimerade sjuksköterskor via en ny app. På ett snabbt och enkelt sätt får du egenvårdsråd eller vägledning till rätt vårdnivå.

 

MedHelp har nu en lösning som hjälper er att bli ännu effektivare när det gäller sjukvårdsrådgivning och att få människor att snabbare bli friska. Att video både är omtyckt och effektivt kan vi konstatera efter vårt mångåriga samarbete med bl.a. Karolinska.

Sjukhuset och forskningsorganisationen RISE i ett stort projekt. Denna tjänst erbjuder vi nu till landets alla regioner och landsting samt till företag och organisationer.

 

Appen är en trygg tjänst som kommer avlasta den befintliga hälso- och sjukvården liksom företagshälsovården. Vi uppmanar därför alla politiker och andra beslutspåverkare att omgående verka för att denna lösning aktiveras.

 

Idag är det allmänt känt att det råder brist på sjuksköterskor. Hos oss finns nära 300 sjuksköterskor som arbetar på distans. Vår roll som vårdoperatör bidrar till att begränsa sjukvårdskostnaderna genom att vara länken mellan patienten och vården. Så använder vi resurserna mer effektivt.

 

Du är varmt välkommen att anmäla dig till vårt kostnadsfria frukostseminarium 19/9 ”Vad kan den digitala sjuksköterskan tillföra i vården?” då vi berättar om hur digital vård kan vara till nytta. Då berättar vi även mer om appen och dess fördelar.

 

Anmäl dig till vårt seminarium

 

Kontakta vår marknadschef Jonas Sareld om du har frågor kring seminariet.

jonas.sareld@medhelp.se