medhelp-logo-cmyk.svg
medhelp-logo-cmyk.svg

Gruppchef till MedHelp

Tycker du eHälsa låter intressant? Är du en trygg ledare som är intresserad av ett platschefsansvar? Då har vi tjänsten för dig. Till MedHelp AB söker vi nu en platschef till företagets produktion, dvs du blir chef för ca 22 sjuksköterskor i sjukvårdsrådgivningen. Ditt arbete går ut på att styra den dagliga verksamheten samt sköta budget- och planeringsarbete. Vi söker dig som har erfarenhet som chef och som är närvarande i sitt ledarskap. För att kunna söka den här tjänsten är det ett krav att du själv är sjuksköterska. Tjänsten är heltid och tillsvidare och MedHelp sitter i nya fina lokaler i Marievik. Välkommen med din ansökan redan idag.

 

Arbetsuppgifter

Din uppgift är att få individ och grupp att utvecklas samt att säkerställa en god leverans för avdelningen. Vi tror att du som söker är en trygg person med ett pragmatiskt sätt att ta dig an utmaningar. För dig är det en självklarhet att ha lyhördhet för gruppen och organisationens mål. Du har fullt personalansvar och sköter löpande uppgifter som tex medarbetar- och lönesamtal. Du bidrar också till att skapa en god arbetsmiljö och du utför ett inspirerande ledarskap som leder till en tydlighet kring uppdrag, roller och ansvar. Du stimulerar till samarbete och kreativitet som gör att medarbetarna kan fortsätta att trivas på jobbet, helt enkelt. Övriga ansvar: - bemanning och arbetsschema - övergripande ansvar för arbetsmiljö - resultatansvar - sköta rapportering - budgetansvar Du ingår i gruppen för produktionsledning och rapporterar direkt till affärsområdeschefen.

 

Erfarenheter

Vi söker dig som har minst tre års tidigare erfarenhet av en liknande roll i ledande befattning. Du trivs i rollen som ledare. Du som söker är sjuksköterska, detta är ett krav då bedömning av sjukvårdskunskaper samt begrepp inom vårdapparaten är nödvändiga kunskaper för att kunna utföra ett bra arbete i den här rollen. För den här tjänsten lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har en god kommunikativ förmåga och uttrycker dig väl avseende tal och skrift i svenska och engelska. Som person är du engagerad och en bra lyssnare. Vidare tror vi att du är strukturerad och bra på att sätta mål samt följa upp dem.

 

Hos oss är du betydelsefull och behövd.

 

Läs hela platsannonsen och ansök via Poolia.

 

Ansök här!

 

Vårdoperatören med smarta lösningar

MedHelp är vårdoperatören som erbjuder vård på distans. Vi skapar smarta lösningar inom eHälsa. Våra 270 sjuksköterskor lugnar sjuka medarbetare med kompetenta råd. Statistik och sjuk- och friskanmälan underlättar för cheferna. Vi för dialog med kroniskt sjuka och ger sjukvårdsrådgivning i deras hemmiljö.

 

Landsting och regioner får hjälp med sjukvårdsnära tjänster och vi är ombud för Stockholms alla sjukhus. Att vi är rikstäckande gör oss stora nog att hantera världsledande företag och organisationer. Vi har också förmågan att skapa förtroende i de personliga kontakterna.

 

Företaget grundades år 2000. Huvudkontoret ligger i Stockholm och verksamheten bedrivs dygnet runt, året runt. Via Norden är vi ett av de största privata företagen inom sjukvårdsrådgivning i norra Europa.