medhelp-logo-cmyk.svg
medhelp-logo-cmyk.svg

Key Account Manager till MedHelp AB

MedHelp erbjuder smarta lösningar inom eHälsa som passar till företag i alla storlekar. Vi behöver nu en KAM i Malmö med ett bra kontaktnät i södra Sverige! Vi behöver också din drivkraft i att lyckas med affärer och att göra kunden nöjd. När kan du börja? Rollen går ut på att öka försäljningen på i första hand befintliga kunder på ditt distrikt. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och är placerad i Malmö. För den här tjänsten lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper. Urvalet sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag. Sökord: KAM, Account Manager, eHälsa, tjänsteförsäljning.

 

Arbetsuppgifter

Har du tidigare erfarenhet av tjänsteförsäljning? Vet du vad det innebär att jobba med en eller flera partners? - Då har vi en tjänst som kan passa dig. MedHelp producerar och säljer tjänster inom bl.a. Sjukvårdsrådgivning, Sjuk o Frisk samt e-Hälsa. Tjänsten innebär sedvanligt säljarbete. Du bokar och besöker befintliga kunder och partner, likväl som du bearbetar presumtiva dito. Offertarbete, anbudsförfarande, mässbesök och regelbundna uppföljningar ingår i din vardag. I den här rollen blir det speciellt viktigt att utveckla relationer med dina partner. Du får också möjlighet att jobba indirekt med leveransen - du hjälper kund och leveransansvarig att upprätta ett bra samarbete och följer upp nyheter mm. Vi söker dig som gillar att ta ansvar för hela affären.

Kompetenser/Erfarenhet

Du som söker har arbetat minst 4 år i en liknande roll. Vi tror att du har förmågan att föra abstrakta resonemang och tänka långsiktigt. Ett visst mått av nyfikenhet och en vilja att lösa problem kommer också vara viktiga egenskaper. Som person har du bra driv och är självgående. För att lyckas bra i den här rollen tror vi att du har starka sociala egenskaper och dokumenterad förmåga att bygga långsiktiga affärsrelationer. Du som söker behärskar svenska flytande, både i tal och skrift, och har goda kunskaper i engelska som är företagets koncernspråk. Du har också utmärkta kunskaper i Word, PP och Excel samt goda erfarenheter av något större affärssystem, erfarenheter av SAP räknas meriterande.

Om MedHelp

MedHelp är en vårdoperatör som erbjuder vård på distans. Vi skapar smarta lösningar inom e-Hälsa. Våra 270 sjuksköterskor lugnar sjuka medarbetare med kompetenta råd. Statistik och sjuk- och friskanmälan underlättar för cheferna. Vi för dialog med kroniskt sjuka och ger sjukvårdsrådgivning i deras hemmiljö. Landsting och regioner får hjälp med sjukvårdsnära tjänster och vi är ombud för Stockholms alla sjukhus. Att vi är rikstäckande gör oss stora nog att hantera världsledande företag och organisationer. Vi har också förmågan att skapa förtroende i de personliga kontakterna.

 

Läs mer och ansök här!

 

Ansök här!