medhelp-logo-cmyk.svg
medhelp-logo-cmyk.svg

Välkommen att träffa oss på Vitalis!

 

Smarta lösningar inom eHälsa

MedHelp är en ledande aktör inom eHälsa sedan två decennier tillbaka. Vi vet att framtidens hälso- och sjukvård kräver digitala lösningar. Möt oss på Vitalis den 21-23 maj, 2019 på Svenska Mässan i Göteborg. 
Välkommen till vår monter B08:31 – vi bjuder på entrébiljetten (ordinarie pris 495:-). Besök oss för att prata om framtidens möjligheter och utmaningar!

Klicka på "inbjudan" nedan för att få din kostnadsfria entrébiljett. Klicka vidare i övre högra hörnet av inbjudan får att ta dig vidare. Din bjudkod är: rmcyjc

 

Inbjudan
 
MedHelp har en tydlig roll, vi är vårdoperatören som överbryggar avståendet mellan patienten och vården. Vi underlättar för företag, organisationer och vården genom att erbjuda vård på distans och tjänster som sjukvårdsrådgivning, vårdtriage, sjuk- och friskanmälan samt andra digitala tjänster.
Vård på distans och hemmonitorering kommer att bli en naturlig del av framtidens hälso- och sjukvård. Genom att ta emot och bedöma en patients hälsodata över tid så skapas grundläggande förutsättningar för effektiv vård och för vägledning av patienter på distans.
För den befintliga vården betyder detta möjlighet till avlastning och effektivisering, samtidigt som det skapar förutsättningar för en mer behovsstyrd vård. För patienten kan vård på distans vara avgörande för välmående och trygghet. I många fall undviks också onödigt lidande, onödiga vårdbesök och akut vårdsökande.
 

Träffa oss på Vitalis 2019

Boka ett möte med oss redan nu.

 

Boka möte

 

 

Våra tjänster avlastar och förenklar för sjukvården, företag och organisationer

Vi levererar lösningar som förbättrar samhällsekonomin samt effektiviserar för dig som vårdgivare eller företag.

Vi drivs av att göra människor friskare!
 

Vårdoperatör

Monitorering och vård på distans. Vårdtriage, bedömning och sjukvårdsrådgivning dygnet runt.
 
Hälsopartner
Vi stöttar era chefer när medarbetarna blir sjuka. De får stöd och råd så de snabbare blir friska och kan börja arbeta igen.
 
Vårdbemannare
Öka tillgängligheten i er verksamhet. Bemanning och rekrytering av legitimerade sjuksköterskor för kortare eller längre uppdrag.

 

----
Fakta om Vitalis


Vitalis är Nordens ledande konferens och mässa kring eHälsa och framtidens vård och omsorg. Här möts drygt 5000 representanter ifrån kommun, landsting, privata vårdgivare, myndigheter, akademi och industri för kompetensutveckling, erfarenhetsutbyte och inspiration. Konferensprogrammet erbjuder över 300 föreläsningar kring digitaliseringens möjligheter i upp till sju parallella spår och på utställningen visar runt 200 utställare produkter och tjänster inom området.