medhelp-logo-cmyk.svg
medhelp-logo-cmyk.svg

Idag Öppnar Vitalis

 

Medhelp möter vårdrepresentanter på Vitalismässan

 

Idag startar Vitalis, Nordens ledande mässa kring eHälsa, vård och omsorg, på Svenska Mässan i Göteborg. Vi kommer förstås att vara där för att möta representanter ifrån kommuner, regioner, privata vårdgivare och organisationer och berätta om våra innovativa lösningar för sjukvårdsrådgivning, triagering och monitorering som på ett tydligt sätt avlastar och stöttar vården.

 

- Detta är en väldigt bra möjlighet för oss att möta beslutsfattare inom vården och tala om värdet vi skapar. Våra erfarna sjuksköterskor hjälper på ett snabbt och kompetent sätt runt 6 000 personer med råd varje dygn. De ger råd om egenvård och ser till att patienter får rätt vård i rätt tid, till fördel för både patient och vård, säger Björn Arkinger, affärsområdeschef Vårdtjänster.

 

Det finns flera skäl för en region att upphandla 1177 Vårdguiden på telefon istället för att driva tjänsten i egen regi. Bland annat lägre kostnader, snabbare hjälp till invånarna och effektivare vård. Det ska vi ta tillfället att tala om med dem vi möter på Vitalis.

 

Deltagare från MedHelp är Björn Arkinger, Thomas Nyman, Annika Carlson och Martin Hansson-Koprowicz från affärsområde Vårdtjänster, Elisabeth Wicklin, Simon Högberg och Urban Wrangell från affärsområde Företagstjänster och Maria Granström, Patientsäkerhetscentrum.

 

Bifogat nedan finns en länka till vår inbjudan där du kan rekvirera en biljett.

Klicka på över högra hörnet på PDF för att komma till biljettregistrering

 

Inbjudan / Biljett