medhelp-logo-cmyk.svg
medhelp-logo-cmyk.svg

MedHelp på Vitalis 2018

Vitalis 2018

 

Debattens vågor kring digitala vårdgivare

Många har synpunkter på digitala vårdgivare idag. Ingen ifrågasätter dock om en digital vårdgivare kan göra nytta eller ej, det är tämligen fastslaget att så är fallet. Men vad bidrar man faktiskt med?

 

Vi som vårdoperatör och därmed en digital vårdgivare, har flera hundra erfarna sjuksköterskor som kan finnas tillgängliga för att avlasta och förenkla för vården redan nu! Till exempel genom monitorering av kroniskt sjuka patienter, rådgivning av postoperativa patienter eller före en operation, hjälp för vårdcentraler att bedöma och boka patienter och så vidare.

 

Vilka möjligheter ser du med att ha tillgång till en erfaren sjuksköterska på distans - dygnet runt - för dina patienter? 

 

Vi finns på plats i monter B08:10...

Den 24-26 april är det dags för Vitalis 2018 på Svenska mässan i Göteborg. Vi finns på plats i monter B08:10 där vi ställer ut tillsammans med Coala Life som har en unik hjärtmonitor.

 

... och i utställningen Smarta hem och boenden

Ni hittar oss också i utställningen Smarta hem och boenden som är en utställning med fokus på välfärdsteknik, tillgängliga boendemiljöer samt vård och omsorg i hemmet.

 

Kom och lyssna på vår presentation "Vårdoperatören - nyckelfunktion i vård på distans" onsdag 25 april kl. 10:40.

 

Boka ett möte med oss

Vi ser fram emot att träffa er på plats för att berätta mer om vad vi som vårdoperatör kan bidra med när det gäller smarta lösningar inom eHälsa och vård på distans. 

 

Passa gärna på att boka ett möte med oss på plats under mässan.

 

Jonas Sarled Marknadschef på MedHelp

Jonas Sareld, marknadschef på MedHelp

Träffa oss på Vitalis 2018

 

Biljetter till Vitalis 2018

Använd vår bjudkod axhns9 HÄR för gratis inträde till utställningen.

 

Vitalis 2018 - Nordens ledande eHälsomöte

Vitalis är Nordens ledande konferens och mässa kring eHälsa och framtidens vård och omsorg. Här möts drygt 4 500 representanter ifrån kommun, landsting, privata vårdgivare, myndigheter, akademi och industri för kompetensutveckling, erfarenhetsutbyte och inspiration. Konferensprogrammet erbjuder ca 200 föreläsningar kring digitaliseringens möjligheter i upp till sju parallella spår och på utställningen visar runt 180 utställare produkter och tjänster inom området.