Jobba med oss

Vill du vara med och göra vården smartare för organisationer, regioner och vårdmottagningar – och därmed individen? Vi befinner oss i en expansiv fas och söker kontinuerligt erfarna legitimerade sjuksköterskor och andra specialistkompetenser som vill jobba med oss och våra innovativa lösningar inom e-hälsa.

Vi erbjuder ett spännande arbete i ett framtidsföretag där sjukvårdsrådgivning och utveckling inom e-hälsa är centralt.

Lång erfarenhet av sjukvårdsnära tjänster

Vi har tjugo års erfarenhet av sjukvårdsrådgivning och är totalt cirka 260 medarbetare, varav cirka 220 är sjuksköterskor placerade runt om i landet.

Kortare arbetsdag med full lön

Vi erbjuder arbetstidsförkortning för heltidsanställda sjuksköterskor, vilket innebär kortare arbetstid med full lön. Läs mer här

Flexibel arbetsplats

Som sjuksköterska hos oss har du möjlighet att arbeta med bland annat sjukvårdsrådgivning över telefon, hemifrån eller från ett kontor.

Lediga tjänster

Lediga tjänster sjuksköterskor

Variationen på samtal gör att det aldrig blir enformigt och tiden går så fort när jag jobbar.

”Det kommer alltid nya frågor som jag inte stött på tidigare och då är det mitt jobb att ta reda på svaret – utifrån det lär jag mig väldigt mycket rent medicinskt.”

Linda Halén, sjuksköterska på MedHelp

Läs hela intervjun med Linda här!

Varje samtal unikt och man lär sig något nytt varje dag.

”Vi måste ligga i framkant och inte stanna upp och känna oss trygga. Våra arbetssätt förbättras och utvecklas hela tiden men kärnan i det vi gör är den samma.”

”Om du vill ha ett spännande jobb där du utvecklas varje dag och känner att du gör nytta, och inte är rädd för förändring, då är detta ett jobb för dig.”

Cecilia Hansen, driftkoordinator på MedHelp

Läs hela intervjun med Cecilia här!

Cecilia Hansen, driftkoordinator på MedHelp

Jag är så stolt över att vara en del av framtiden!

-Våga prova jobbet som distanssjuksköterska! Landsting och kommuner finns kvar. Vad har du att förlora? Om inte annat kommer du vara en erfarenhet rikare. Livet är för kort för att jobba där man mår dåligt. Det är min hälsning till de där ute, säger Sofia Berggren driftkoordinator, Kalix.

”Uppdraget har en väldig bredd som är fantastiskt roligt och lärorikt. Jag önskar att fler fick upp ögonen för det"

"Jag utvecklas dagligen i mitt arbete och med de samtal som jag har, men också i möjligheten att utbyta erfarenhet med mina kollegor"

Vill du veta mer?

Är du legitimerad sjuksköterska och nyfiken på oss? Skicka en intresseanmälan så berättar vi mer om hur det är att arbeta med sjukvårdsrådgivning på distans.