medhelp-logo-cmyk.svg
medhelp-logo-cmyk.svg

Om oss och vår resa

Vi underlättar för företag, organisationer och vården genom att erbjuda vård på distans och andra digitala tjänster.

Om oss

MedHelp är vårdoperatören som erbjuder vård på distans. Vi skapar smarta lösningar inom eHälsa. Våra 270 sjuksköterskor lugnar sjuka medarbetare med kompetenta råd. Statistik och sjuk- och friskanmälan underlättar för cheferna. Vi för dialog med kroniskt sjuka och ger sjukvårdsrådgivning i deras hemmiljö.

 

Landsting och regioner får hjälp med sjukvårdsnära tjänster och vi är ombud för Stockholms alla sjukhus. Att vi är rikstäckande gör oss stora nog att hantera världsledande företag och organisationer. Vi har också förmågan att skapa förtroende i de personliga kontakterna.

 

Företaget grundades år 2000. Huvudkontoret ligger i Stockholm och verksamheten bedrivs dygnet runt, året runt. Via Norden är vi ett av de största privata företagen inom sjukvårdsrådgivning i norra Europa.

Vår resa

Visionen

Regeringen med sjukvårdsministern i spetsen har slagit fast en vision för Sverige; ”Vi ska bli världsbäst på eHälsa 2025”. MedHelp bidrar aktivt till detta med en egen vision; ”Europas främsta vårdoperatör 2025”. Med smarta lösningar inom eHälsa leder vi utvecklingen till en tryggare och modernare vård.

Vi drivs av att göra människor friskare

Lösningarna medverkar till att göra människor friskare. I rollen som vårdoperatör förenklar och underlättar vi för vården, företag och organisationer. Inte minst genom att erbjuda vård på distans och andra sjukvårdsnära tjänster. Legitimerade sjuksköterskor med tillgång till läkare ger dig råd via telefon dygnet runt. Digitala lösningar som monitorering och dialog med kroniskt sjuka ger patienterna en bättre vardag. MedHelp är ett starkt varumärke med en marknadsledande position i Norden.

Sedan 2000

Sedan starten år 2000 har ambitionen varit att kombinera medicinsk kompetens med sjukvårdsrådgivning och avancerade tekniska lösningar. Vi är pionjärerna i branschen som gör samhällsnytta med nytänkande i fokus.

Europas främsta vårdoperatör 2025

Med hjälp av medicinsk kompetens och nytänkande skapar vi smarta lösningar inom eHälsa som hjälper invånarna till ett ökat välmående och ett friskare liv. Vi bidrar till förnyelse i vården och frigör ekonomiska resurser. Vi hjälper arbetsgivare att få friskare medarbetare och sänka sjukfrånvarokostnader.

 

Till bloggen

Vi som jobbar här

På MedHelp är vi ca. 250 st anställda och vi har kontor på flera orter i Sverige och Finland.

Här hittar ni kontaktuppgifter till några av våra medarbetare.

Se alla medarbetare

 

Här finns vi

Pressinformation

Här hittar ni pressmeddelanden, pressbilder och information för journalister.

 

Pressinformation

Ledningsgrupp och styrelse

Här hittar du mer information om MedHelps ledningsgrupp och styrelse.

 

Ledningsgrupp och styrelse

Se allt i bloggen