medhelp-logo-cmyk.svg
medhelp-logo-cmyk.svg
Vårdoperatörer MedHelp

Smarta 
lösningar
inom eHälsa

Vi underlättar för företag, organisationer och vården genom att erbjuda vård på distans och andra digitala tjänster.

Vår resa

 

Regeringen med sjukvårdsministern i spetsen har slagit fast en vision för Sverige; ”Vi ska bli världsbäst på eHälsa 2025”. MedHelp bidrar aktivt till detta med en egen vision; ”Europas främsta vårdoperatör 2025”. Med smarta lösningar inom eHälsa leder vi utvecklingen till en tryggare och modernare vård.                                               

 

Lösningarna medverkar till att göra människor friskare. I rollen som vårdoperatör förenklar och underlättar vi för vården, företag och organisationer. Inte minst genom att erbjuda vård på distans och andra sjukvårdsnära tjänster. Legitimerade sjuksköterskor med tillgång till läkare ger dig råd via telefon dygnet runt. Digitala lösningar som monitorering och dialog med kroniskt sjuka ger patienterna en bättre vardag. MedHelp är ett starkt varumärke med en marknadsledande position i Norden.

 

Sedan starten år 2000 har ambitionen varit att kombinera medicinsk kompetens med sjukvårdsrådgivning och avancerade tekniska lösningar. Vi är pionjärerna i branschen som gör samhällsnytta med nytänkande i fokus.

"Europas främsta vårdoperatör 2025"

Med hjälp av medicinsk kompetens och nytänkande skapar vi smarta lösningar inom eHälsa som hjälper invånarna till ett ökat välmående och ett friskare liv. Vi bidrar till förnyelse i vården och frigör ekonomiska resurser. Vi hjälper arbetsgivare att få friskare medarbetare och sänka sjukfrånvarokostnader.

 

Läs mer och inspireras av vår blogg.

Till bloggen