medhelp-logo-cmyk.svg
medhelp-logo-cmyk.svg

Företag, organisationer och vården

Våra lösningar avlastar och förenklar för sjukvården, företag och organisationer. Dygnet runt!

Här får du en tydlig överblick av alla våra tjänster.

Vi utvecklar och underlättar för företag, organisationer och vården genom att erbjuda vård på distans och tjänster som sjukvårdsrådgivning, vårdtriage, monitorering, sjukanmälan och friskanmälan och andra digitala tjänster.

Här kan du läsa mer om våra tjänster och vad vi kan hjälpa er med. Längst ner på sidan kan du kontakta oss om du har några frågor. 

Hälsopartner

Sjuk och Frisk

Har era chefer rätt verktyg och rutiner för att hantera sjukfrånvaron på ert företag? Vi stöttar era chefer i dessa frågor.

Sjuk och Frisk / Chefsstöd

Chefsstöd

MedHelps Chefsstöd är utformat för att ge chefer de verktyg de behöver. Se till att ni har en tydlig överblick över företagets sjukfrånvaro för att kunna sätta in rätt åtgärder som ökar frisknärvaron.

Sjuk och Frisk / Chefsstöd

Personalstöd

Det är vanligt att personer med problem tvekar inför att ta kontakt med experter för att få hjälp. Med tjänsten Personalstöd blir det enkelt för medarbetarna att ta sådan kontakt, vilket kan förhindra att problem förvärras och att arbetsförmågan sätts ner.

Personalstöd

Vårdoperatör

Sjukvårdsrådgivning

Rätt råd om egenvård eller hänvisning till rätt vårdnivå är bra för patienten, familjemedlemmar, vården, arbetsgivare, försäkringskassa, landsting ed flera. Tjänsten finns tillgänglig dygnet runt.

Sjukvårdsrådgivning

Monitorering

Genom att kontinuerligt ta emot och bedöma en patients hälsodata skapas grundläggande förutsättningar för effektiv vård och för vägledning av patienter på distans.

Monitorering

Vårdtriage

Låt er mottagning fokusera på det ni gör allra bäst. Med ombudstjänsten vårdtriage kan ni öka tillgängligheten på er vårdmottagning och samtidigt förbättra vårdkvalitén och få en mer kostnadseffektiv vård.

Vårdtriage

Europas främsta vårdoperatör 2025

Med hjälp av medicinsk kompetens och nytänkande skapar vi smarta lösningar inom eHälsa som hjälper invånarna till ett ökat välmående och ett friskare liv. Vi bidrar till förnyelse i vården och frigör ekonomiska resurser. Vi hjälper arbetsgivare att få friskare medarbetare och sänka sjukfrånvarokostnader.

 

Till bloggen

Vill du veta mer om våra tjänster?

Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret här intill så kontaktar vi dig inom kort för att berätta mer.

MedHelps tjänster

Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig!

Kontakta oss så berättar vi mer

Björn Arkinger

Affärsområdeschef

Vårdtjänster

Geir-Erik Hyvärinen

Affärsområdeschef

Konsulttjänster.