medhelp-logo-cmyk.svg
medhelp-logo-cmyk.svg

Uppdrag

Ett axplock av intressanta affärer och vunna uppdrag.

Våra uppdrag

När du har varit med om att vinna någon extra rolig upphandling eller affär så vill du gärna berätta om det, eller hur? Det vill i alla fall vi, så här hittar du några axplock av det som händer hos oss av intressanta affärer och vunna uppdrag.

Berätta för oss och andra vilken nytta våra tjänster har gjort för er

Ta chansen att berätta för andra vilken nytta våra tjänster har gjort för er. Kanske har ni lyckats sänka sjuktalen eller skapat en friskare organisation med hjälp av våra företagstjänster. Som vårdgivare har ni kanske kortat köerna till er mottagning eller skapat en ökad trygghet hos era patienter genom våra vårdtjänster.

 

Lösningar som innebär ökad trygghet för patienterna

"Jag kom hem med en ny medicin som jag reagerade på. Kände mycket oro och nästan panik. Samtal med vårdoperatören lindrade verkligen och kontakten var jättevärdefull. Om jag inte haft denna kontakt hade jag förmodligen tagit ambulans in till akuten”.

Läs mer om tjänsterna

Vi drivs av att göra människor friskare!

Sedan starten år 2000 har ambitionen varit att kombinera medicinsk kompetens med sjukvårdsrådgivning och avancerade tekniska lösningar. Vi är pionjärerna i branschen som gör samhällsnytta med nytänkande i fokus.

Läs mer om MedHelp

Vårdoperatören MedHelp en viktig del i KOL-projektet

Lösningar för vård av kroniskt sjuka i hemmet. Läs mer om lösningen i "Vårdoperatörens sammanfattning av KOL-projektet".

Läs mer

Vårdoperatören Medhelp

I filmen om våra vårdtjänster beskriver vi tjänsterna monitorering, sjukvårdsrådgivning och vårdtriage på ett enkelt sätt.