Vårdtriage

Vårdtriage ökar tillgängligheten till mottagningen och underlättar för patienten genom stöd av sjukvårdsrådgivning, hänvisningar och bokningar av patienten åt mottagningen.

Vi avlastar er mottagning

MedHelps legitimerade sjuksköterskor hjälper akutmottagningar, specialistmottagningar och vårdcentraler med yttre triage dygnet runt eller efter behov. Vinsten är att mottagningens personal blir mer tillgänglig för fysiska patientbesök och kan fokusera på patienter med störst vårdbehov.

MedHelp hanterar triage för akutmottagningar i Stockholm. Vi minskar belastningen på mottagningarna och förenklar för patienterna genom att ge rätt råd i rätt tid: Bland de som ringer till Stockholms mottagningar får 25 procent råd om egenvård och över 60 procent hänvisas till en annan (mer korrekt) vårdnivå än akutmottagning, till exempel en jourmottagning eller vårdcentral, med utgångspunkt i upplevda symtom.

Ökad tillgänglighet för er mottagning

Med tillgång till er mottagnings rutiner och riktlinjer samt direktuppkoppling till mottagningens tidböcker hjälper vi snabbt och tryggt era patienter och bidrar till effektivare vård.

Trygghet med erfarna sjuksköterskor

Tjänsten hanteras av legitimerade sjuksköterskor med i genomsnitt 18 års yrkeserfarenhet. Med vårdtriage får er mottagning mer effektiv vård; rätt patient till rätt vårdnivå, mer tid för patienterna och en hög vårdkvalitet

Ladda ner vår folder för mer information

Ta hjälp av oss och fokusera på det ni gör bäst! Vår folder ”Vi avlastar er vårdcentral” beskriver vi hur vi kan hjälpa er att digitalisera er mottagning för att öka tillgängligheten och frigöra tid för era medarbetare.

Vill du veta mer hur vi kan hjälpa dig eller din Region med sjukvårdsrådgivning

    Vill du få en bild av er sjukfrånvaro, vad den kostar och veta hur vi kan hjälpa er att sänka den?

      Är du redan kund och använder våra lösningar, klicka här.