Integritet och kvalitet

Allt på ett ställe

Här har vi samlat allt som rör från dataskydd och säkerhet till Patientsäkerhetsberättelser och Certifikat. Är det något du saknar eller undrar över så är du alltid välkommen att kontakta oss.

Rekvisition av journalkopia

Hämta rekvisition av journalkopia. Svaret skickas till din folkbokföringsadress.

Sammanhållen journalföring

MedHelp tillämpar sammanhållen journalföring from v.25 (2021) och gör därmed vissa journaluppgifter tillgängliga för andra vårdgivare. Läs mer här.

MedHelps integritetspolicy

MedHelps vision för att värna din integritet är att ingen ska lida integritetsmässig skada på grund av vår hantering av dennes personuppgifter. Vi ska, på ett professionellt och engagerat sätt, alltid värna individens rätt till integritet och skydd av sina personuppgifter. Vi gör detta med tekniska, organisatoriska och administrativt kvalitetssäkrade processer och system. Genom regelbunden granskning och systematisk vidareutveckling säkerställer vi en hög kvalitet.

Kontakta vårt dataskyddsombud

Är du blivande eller befintlig avtalskund och har affärsmässiga avtalsfrågor kring MedHelps dataskydd, kontaktar du respektive affärsområdeschef .

Företagstjänster: elisabeth.wicklin@medhelp.se
Vårdtjänster: bjorn.arkinger@medhelp.se

Har du frågor som gäller dataskyddsförordningen eller vill komma i kontakt med vårt Dataskyddsombud. Fyll då i dina uppgifter i formuläret nedan.

Certifikat

MedHelp är certifierade enligt ISO 9001 och 14001

Patientsäkerhetsberättelser MedHelp AB

Här kan du ladda ner PDF av vår senaste patientsäkerhetsberättelse

MedHelps användande av cookies

Vi på MedHelp värnar om våra besökares integritet. MedHelps besökares förtroende är vår mest värdefulla tillgång och därför följer MedHelp en strikt integritetspolicy. I den framgår t.ex. hur MedHelp samlar in och använder cookies och hur MedHelp skyddar användarnas integritet.

Vill du få en bild av er sjukfrånvaro, vad den kostar och veta hur vi kan hjälpa er att sänka den?

    Är du redan kund och använder våra lösningar, klicka här.