Integritet och kvalitet

Allt på ett ställe

Här har vi samlat allt som rör dataskydd och säkerhet. Är det något du saknar eller undrar över så är du alltid välkommen att kontakta oss.

MedHelps integritetspolicy

MedHelps vision för att värna din integritet är att ingen ska lida integritetsmässig skada på grund av vår hantering av dennes personuppgifter. Vi ska, på ett professionellt och engagerat sätt, alltid värna individens rätt till integritet och skydd av sina personuppgifter. Vi gör detta med tekniska, organisatoriska och administrativt kvalitetssäkrade processer och system. Genom regelbunden granskning och systematisk vidareutveckling säkerställer vi en hög kvalitet.

Kontakta oss gällande dataskyddsfrågor

Är du blivande eller befintlig avtalskund och har affärsmässiga avtalsfrågor kring MedHelp Cares dataskydd, kontaktar du elisabeth.wicklin@medhelpcare.com

Har du frågor som gäller dataskyddsförordningen eller vill komma i kontakt med vårt Dataskyddsombud. Fyll då i dina uppgifter i formuläret nedan.

Certifikat

MedHelp är certifierade enligt ISO 9001 och 14001 och 27001

MedHelps användande av cookies

Vi på MedHelp värnar om våra besökares integritet. MedHelps besökares förtroende är vår mest värdefulla tillgång och därför följer MedHelp en strikt integritetspolicy. I den framgår t.ex. hur MedHelp samlar in och använder cookies och hur MedHelp skyddar användarnas integritet.

Vill du få en bild av er sjukfrånvaro, vad den kostar och veta hur vi kan hjälpa er att sänka den?

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss inom kort!