← Alla nyheter
Start Nyheter MedHelp Care förnyar sitt samarbetsavtal med Feelgood – uppdateras med Hälsoplattform med AI

MedHelp Care förnyar sitt samarbetsavtal med Feelgood – uppdateras med Hälsoplattform med AI

Scrolla ner ↓

MedHelp Care förnyar sitt samarbetsavtal med Feelgood, en av MedHelp Cares största partners. Genom avtalet kan MedHelp Care och Feelgood fortsätta erbjuda en digital tjänst som hjälper företag att ta kontroll över och sänka sin sjukfrånvaro genom att underlätta preventiva hälsoinsatser. Det nya avtalet innebär att Feelgood kan erbjuda MedHelp Cares nyligen lanserade Hälsoplattform med AI.

MedHelp Care och Feelgood har framgångsrikt samarbetat i flera år för att erbjuda digitala lösningar inom företagshälsa. Med det nya avtalet kan det gemensamma erbjudandet fortsätta att utvecklas och öka möjligheterna för företag och organisationer att dra nytta av digitala hälsotjänster genom MedHelp Cares uppdaterade produkterbjudande – Hälsoplattform med AI.

Det nya produkterbjudandet innehåller bland annat uppdateringar i frånvarohantering och rehabstöd, men även en möjlighet att driva hälsofrämjande aktiviteter. Dessutom innehåller det en helt ny, och för branschen unik, AI-modell som hjälper till att identifiera tidiga signaler på ohälsa bland medarbetarna och där arbetsgivaren rekommenderas att initiera preventiva hälsoinsatser.

Av de 50-tal nya kunder som MedHelp Care har adderat under våren kommer uppemot 20 stycken genom samarbetet med Feelgood. Utöver det har ytterligare ett antal kunder skrivit avtal och kommer att starta senare under året.

”Jag är mycket glad att vi nu fortsätter och tar nästa steg i att utveckla vårt redan nära samarbete med Feelgood, vilket alla nya gemensamma kunder under året är ett bevis på. Genom den nya tjänsten kan vi tillsammans ytterligare förbättra medarbetarhälsan, vilket ökar produktivitet och lönsamhet genom att minska sjukfrånvaro och kostnader”, säger Tobias Ekros, VD MedHelp Care.

Senast uppdaterad: 2023-06-30

Vill du få en bild av er sjukfrånvaro, vad den kostar och veta hur vi kan hjälpa er att sänka den?

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss inom kort!