medhelp-logo-cmyk.svg
medhelp-logo-cmyk.svg

Rekrytering och bemanning av rätt kompetens

MedHelp hjälper er med vårdkonsulter och rekrytering. Hos oss hittar ni legitimerade och specialistsjuksköterskor med lång erfarenhet av vårdyrket.

Hyr kompetens/rekryteringshjälp

Är din utmaning att ha full bemanning på din vårdmottagning eller klinik? Har du vakanser på viktiga sjuksköterskefunktioner från tid till annan? Vi kan hjälpa dig fylla dina tomma rader, så att du som ansvarig för verksamheten bättre kan uppfylla era satta mål.


Hos oss får du hjälp med bemanning och rekrytering av legitimerade och specialistsjuksköterskor.

Hos oss hittar du legitimerade sjuksköterskor med lång erfarenhet av vårdyrket och med alla tänkbara olika specialistkunskaper

Med lång erfarenhet av vård på distans och sjukvårdsrådgivning tillsammans med förståelse för behovet av rätt person och komptens på rätt plats kan ni känna er trygga med oss som vårdbemannare. Vi hjälper dig med allt från början till slut.

 

Behöver du hyra eller rekrytera nya medarbetare? Vi har hjälpt ett stort antal förtag att hitta rätt vårdpersonal till rätt uppdrag. Varje insats utgår från er som kund och vi ser tillsammans till att ni blir nöjda.

 

Samtliga sjuksköterskor är legitimerade och med flerårig yrkeserfarenhet inom vården. För oss är det viktigt att både vara en trygg leverantör och en attraktiv arbetsgivare.

 

Klicka här nere för att göra en förfrågan. 

Vill du veta mer?

Hur är ert bemanningsbehov?

Har ni behov av kortare hjälp med kort varsel, eller längre uppdrag? Vi hjälper er snabbt att hitta rätt kompetens oavsett om det är uppdrag som sträcker sig årsvis eller under några timmar.

Kontakta oss

Hur fungerar det?

Vi har lösningar för kortare eller längre uppdrag och sjuksköterskor med flera specialiteter inom olika vårduppdrag. Alla sjuksköterskor har minst fem års yrkeserfarenhet.

Kontakta oss

Kontakta oss så hjälper vi er

Kontakta oss så hjälper vi er med bemanning av er vårdmottagning eller vårdklinik. Vi är vårdkonsulten som har sjuksköterskor med flera specialistkunskaper inom vården. fyll i formuläret här under så kontaktar vi dig.

Kontakta oss

Vi bemannar och rekryterar till vården

Vi hjälper er med bemanning och rekrytering för vården. Hos oss hittar ni legitimerade sjuksköterskor med lång erfarenhet av vårdyrket.

 

Med en stabil bemanning är det lättare att uppnå målen och säkerställa en effektiv vård.

Läs mer i vår folder

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig?

Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig. 


Vårdkonsulter med rätt kompetens

Vi har en samlad erfarenhet från äldreomsorgen, vårdcentraler, specialistmottagningar, sjukhuskliniker, barnavårdcentraler och mycket annat.

Alla våra sjuksköterskor har kliniskt erfarenhet och minst fem år i yrket.

 

Hos oss hittar ni sjuksköterskorna med stor erfarenhet av distansvård och sjukvårdsrådgivning.

 

Vi hjälper er med rekrytering och bemanning av mycket korta eller längre uppdrag.

Legitimerade sjuksköterskor & specialister

Patienterna möts av legitimerade sjuksköterskor och specialistsjuksköterskor med lång erfarenhet inom olika nivåer och områden.

Sjukvårdsrådgivning

Hos oss får ni hjälp att bemanna er verksamhet med sjuksköterskor för råd om egenvård, sjukvårdsrådgivning och att bedöma rätt vårdnivå.

Vi ser till att det blir rätt

För oss är det viktigt att ni blir nöjda. Vi är därför extra noga med att säkerställa att vår leverans motsvarar era krav. Samtliga sjuksköterskor genomgår tester och kontroller för att vi ska kunna garantera att ni får den leverans som ni förväntar er.

Ni kan känna er trygga med en sjuksköterska från oss!

Kontakta oss så hjälper vi er med rekrytering och bemanning av er vårdmottagning eller vårdklinik. Vi är vårdkonsulten som har sjuksköterskor med flera specialistkunskaper inom vården.

Några av våra kunder

  • Stockholms Sjukhem
  • PR Vård
  • Capio Geriatrik
  • REMEO Stockholm
  • Rosenlunds Vårdcentral
  • Skandia
  • If

Kontakta oss så hjälper vi er

Renée Alvarado

Konsultchef

Konsulttjänster

Hélène Kischinowsky

Rekryteringschef

Konsulttjänster

Elisabeth Wicklin

Affärsområdeschef

Företags-och konsulttjänster